30.8.06

Citaat

Over de groep studenten rondom mij:

Een bende mafkezen en lichte autisten die er niet in slagen normaal te reageren op de meest primitieve prikkels van buitenaf.

Joris Oele, 26 jaar en koffieverslaafde Hollander van de toekomst (met groot gelijk)

5 comments:

Buttercupbaby said...

Dag Tré, ik heb ook een blog! En u speelt zelfs een cruciale rol in mijn eerste post. Maar voor een megalomaan als u is dat waarschijnlijk wel dagelijkse kost.
Kom en lees alles over mijn uitermate interessante en dartele avonturen:
http://heuniebeunie.blogspot.com/
JEUJ!

Tiger said...

gecheckt en amusant bevonden!

Anonymous said...

hilarisch hard citaat

Anonymous said...

voor heuniebeunie: aangezien de niet bloggers niet kunnen posten op je site ( wat eigenlijk geheel niet waar is, ik ben wel blogger maar dan bij wordpress, wat een monopoliekakkers bij blogspot.com ) post ik op uw reisgezel zijn blogspotpostje: die mongolenfoto kicks serieus ass!!! mooi knal geel shortje... hahahahahaha, ja ik lach uw reisgezel heeeeeeeeeel hard uit!

Buttercupbaby said...

@ sieghild, ook niet bloggers kunnen nu commentaar geven op mijn blog. Ik had dat blijkbaar zo ingesteld.
Over de mongolenfoto:
ik heb al een mailtje gekregen van de censuur-brigade waarin me werd verweten "Idiote foto's op een site zetten is nu ook niet zo moeilijk é hanne". Het kan dus zijn dat de geniale mongolenfoto niet zo lang meer te bewonderen zal zijn. Het is nochtans zonneklaar dat Tré niet echt een mongool is, laat staan dat die mongolendriehoekjes hiervoor de katalysator zijn geweest. Daarom als verzoeningspoging mag Tré in al zijn glorie op mijn blog staan. Mét groene T-shirt, want daar vallen de chicks blijkbaar voor!